Ліофільна сушка, також відома як ліофілізація, - це процес, у якому вода у формі льоду під низьким тиском видаляється з матеріалу шляхом сублімації.
Цей процес зберігає структуру і харчову цінність сублімованих продуктів, а також може використовуватися для тривалого зберігання продуктів.
Особливості:
Висока засвоюваність;
насичений смак;
збережена поживна цінність;
без будь-яких добавок;
крафтове виробництво в Німеччині;
Склад: 100% яловича печінка.
Аналітичні складові:
протеїн 65,2%, вміст жиру 19,5%, вологість 2,4%, сира клітковина 0,3%, сира зола 4,5%.
Вага: 100 гр ліофілізованої яловичої печінки виготовлено з приблизно 320 гр свіжої печінки.
Використовувати для собак і котів, усіх розмірів і порід, як ласощі або винагороду.
Завжди забезпечуйте свого улюбленця свіжою водою.
Зберігати при кімнатній температурі в сухому місці, уникати прямих сонячних променів і зовнішніх впливів.
Не для споживання людиною.
Виробник: Mavsy, Німеччина